BLEŠÍ TRH NA ZÁMKU V POLNÉ - 4. 10. 2020

Umělecká agentura KAŠPAŘI za podpory Kulturního střediska Zámek Polná organizuje pravidelně od roku 2013 veřejný bleší trh, který navštíví stovky lidí. 

Jarní bleší trh 3. 5. 2020 se z důvodu momentální situace v ČR nekoná. Rezervace prodejců automaticky přechází na podzimní termín 4. 10. 2020.

Vždy první neděli v květnu a říjnu. | 14.00 - 17.00 hod. | Sál Zámku v Polné u Jihlavy 

Přijďte prodat nebo koupit téměř cokoliv!
Při přízni počasí prodej také na nádvoří.
Občerstvení během akce zajištěno. 

Původní a jediná myšlenka akce je dát druhou šanci použitým věcem, přebytkům z domácnosti, starožitnostem, sběratelským a raritním věcem.

Pořadatelé prodávajícím poskytují pouze zázemí, všechny právní vztahy vznikají nezávisle na pořadatelech mezi prodávajícím a kupujícím. Na bleším trhu není dovoleno prodávat: čistě komerční sortiment, živá zvířata, zbraně a střelivo, jedy, léky, návykové-omamné, chemicky nebezpečné látky, finanční produkty, služby, průmyslové potraviny a potraviny bez údání původu (dovoleno naopak plody ze zahrádky atd.), zboží podporující rasistické smýšlení. Oblečení doporučujeme prodávat v rozumné míře. Výčet není kompletní, pořadatel si vyhrazuje právo na neposkytnutí místa prodávajícímu či vykázání v den konání akce a to bez možnosti odvolání a udání důvodu.

UPOZORNĚNÍ: Původní a jediná myšlenka akce je dát druhou šanci použitým věcem, přebytkům z domácnosti, starožitnostem, sběratelským a raritním věcem. Na akci je tudíž striktně zakázán prodej komerčního zboží, akce není prezentační, tržnice, jarmark ani řemeslný trh. Pořadatel si vyhrazuje právo na vykázání prodejce vykázání v den konání akce a to bez možnosti odvolání. udání důvodu či náhrady škody.

www.kaspari.cz

Poptávka programu na vaši akci

Sháníte program na vaši akci? Pro získání více informací vyplňte náš krásný formulář.