Cestovatel Jiří Kolbaba - Kino Polná - 3. 9. 2020

Vážení návštěvníci a milovníci cestovatelských zážitků. S ohledem na nařízení vlády a aktuální stav je přednáška z 14. 4. 2020 přesunuta na čtvrtek 3. 9. 2020. Pan Jiří Kolbaba - THE WORLD je optimista, společně věříme, že již bude umožněno se sejít a moc se na vás těší. Původní vstupenky zůstávají v platnosti. V předprodeji je několik posledních míst: https://www.ticketon.cz/5924-cestovatel-jiri-kolbaba-fotograf-na-cestach-splneny-sen/55163 Děkujeme za vaše pochopení a přejeme vám pevné zdraví.

FAJRO umělecký spolek ve spolupráci s KAŠPAŘI - umělecká agentura přináší další cestovatelské povídání a projekci na velkém plátně Kino Polná na Vysočině.

Cestovatel Jiří Kolbaba "Fotograf na cestách - splněný sen"
---------------------------
Jiří Kolbaba - THE WORLD v tomto nestandardním pořadu představí množství snímků přírody, lidských tváří, zvířat a situací ze všech šesti kontinentů planety. Exotický výlet objasní specifika některých oblastí, přiblíží subjektivní pocity autora při snímání fotografií a přirozeně motivuje diváky k jejich vlastním cestovatelským projektům a fotografování. Večer plný inspirací mimo jiné objasní mechanizmy globálního cestování a zásady kompoziční tvorby.

Cena 210 Kč (v předprodeji i na místě stejná), pro všeobecně velký zájem o přednáška Jirky Kolbaby doporučujeme zakoupení předem.

Kdo je Jiří Kolbaba a jaké jsou jeho besedy?
---------------------------
"Mimořádný emotivní zážitek, plný inspirací pro splnění vlastních cestovatelských snů."
Jeden z nejznámějších českých dobrodruhů, cestovatel Rádia Impuls a viceprezident Českého klubu cestovatelů, Jiří Kolbaba, Vás prostřednictvím svých jedinečných fotografií provede všemi kouty světa s důrazem na unikátní přírodní úkazy, kompozice a roztodivné tváře domorodců s nádechem dobrodružství, poznání, exotiky a tajemna.
V celosvětové kampani Keep walking byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů. Své originální zážitky z více než 130 navštívených zemí všech šesti kontinentů a pravidelných expedic do nejodlehlejších oblastí světa sděluje posluchačům po celé republice na desítkách přednášek, které ročně uskuteční a také prostřednictvím médií (např. na Rádiu Impuls ve vlastním pořadu). Besedy s promítáním diapozitivů provází doplňkový kvíz a prostor pro zodpovězení otázek. Jeho přednášky můžeme bez nadsázky označit jako „koncert mluveného slova“, neboť jsou vedeny poutavým způsobem s dokonalou znalostí barvitosti a zvukomalebnosti českého jazyka.

Poptávka programu na vaši akci

Sháníte program na vaši akci? Pro získání více informací vyplňte náš krásný formulář.